Op zondag 22 september 2024 wordt er een tweede editie van de rommelmarkt bij het evenement Barrio Tilo georganiseerd. In 2023 werd de rommelmarkt voor het eerst georganiseerd en deze was meteen een succes! De rommelmarkt gaat door vanaf 7u tot in de namiddag in open lucht rond het Lindeplein in Sijsele in de Kloosterstraat en Kerkakker. Op het Lindeplein staan er kermisattracties en een feesttent. In de feesttent is er doorlopend drankgelegenheid, een eetfestijn over de middag en zijn er optredens en kinderanimatie in de namiddag. Er is ook een eetkraam en toiletwagen (gratis gebruik) aanwezig. De nieuwe rommelmarkt is dé ideale plaats om spullen, verzamelobjecten en antiek te vinden tegen een betaalbare prijs.

De deelname voor standhouders kost slechts 5 euro per standplaats van 5 meter lang en 2,5 meter diep. Je kan hierbij je wagen of bestelwagen volledig gratis bij jouw standplaats plaatsen (indien deze niet langer is dan 5 meter). Voor een langere bestelwagen of plaatsing van aanhangwagen moeten minstens 2 standplaatsen gereserveerd worden. De organisatie kent de standplaats toe volgens de volgorde van de ontvangen inschrijvingen. De standplaatsen rond het Lindeplein worden eerst toegekend, daarna de andere omliggende straten. Deelnemers mogen zich op zondag 22 september 2024 aanmelden tussen 6u en 9u in de Noordstraat in Sijsele (inrijden via Stationsstraat). Reservatie en betaling vooraf is vereist en kan via onderstaand formulier.

INSCHRIJVEN

Schrijf je via onderstaand formulier in om deel te nemen aan de rommelmarkt op zondag 22 september 2024 rond het Lindeplein in Sijsele. Jouw opgegeven gegevens worden enkel gebruikt voor de inschrijving. Binnen 2 dagen na jouw inschrijving zal je een e-mail ontvangen om de betaling te voltooien samen met praktische info en de bereikbaarheid van het aanmeldpunt.

  Lengte standplaats = 5 meter. Wagen/bestelwagen kan op de standplaats blijven indien deze een lengte heeft die kleiner is dan 5 meter. Voor een langere wagen/bestelwagen of plaatsing van aanhangwagen moeten minstens 2 standplaatsen gereserveerd worden.


  INFO

  Locatie: Lindeplein in Sijsele-Damme (langs Kloosterstraat en Kerkakker vlakbij de kermisattracties en de feesttent van het evenement Barrio Tilo)

  Datum: zondag 22 september 2024

  Tijdstip: 07u00 tot 17u00 (aanmelden in de Noordstraat tussen 6u00 en 9u00)

  Telefoon: 0474014987

  E-mail: info@barriotilo.be

  Reglement

  HOOFDPARTNERS