Barrio Tilo

Programma

Barrio Tilo gaat dit jaar door op vrijdag 23 september, zaterdag 24 september en zondag 25 september. Alles gaat door in een ruime alu hal op het Lindeplein langs de Kloosterstraat in Sijsele-Damme. Het 3-daags evenement bevat een heel gevarieerd programma met gratis toegang. Er is ook heel wat kermisplezier te beleven met een lunapark, rupsmolen, draaimolen, eendjeskraam, schietkraam, autoscooter en eetkraam.


23.09.2022

Op vrijdagavond 23 september is er een Fashion Night. Dit is een avondvullend programma waarbij de nieuwe trends en collecties voor dameskledij getoond worden. Om 18u00 gaan de deuren open.

Modeshow

De modeshow gaat om 20u00 van start. Deze wordt verzorgd door de F2G Women's Boutique, Lingerie Ultime en Le Petit Boutique. Twee presentatrices geven duiding bij de kledij die real life modellen tonen op de catwalk.

DJ Gum

Na afloop van de modeshow, omstreeks 22u00, is er een afterparty met DJ Gum. Hij is bekend van tal van danscafés in de regio en pronkt ook op het programma van het festival Campo Solar.

24.09.2022

Zaterdagavond 24 september staat in het teken van feesten. Om 16u00 is de alu hal open en om 17u00 gaan alle kermisattracties open.

Optreden Goe Poeier

Om 19u00 geeft de Goe Poeier een knallende aftrap van deze avond. Zij stonden ook op de affiche van de eerste editie van Barrio Tilo in 2019. Deze band met roots in Sijsele en Brugge is in korte tijd enorm gegroeid met een uitgebreid repertoire met blues en rock 'n roll. Naast covers van de grote rocklegendes hebben ze ook eigen nummers. Begin dit jaar brachten ze een nieuwe single uit: 'Do It Again'. Laat je verrassen en meeslepen door deze jonge talenten die de rock- en bluesmuziek levendig houden!

Partynight 'Noche del Tilo'

Vanaf ongeveer 21u00 geven we de aftrap voor een partynight waarbij diverse DJ's hun aantreden maken en een gevarieerde mix aan dansmuziek brengen. Op het programma staan DJ Rhino, Pauwie, Casablanca en DCK. Daarbij is er ook een aangepaste lichtshow die de nodige sfeer brengt verzorgd door Jusco.

25.09.2022

Op kermiszondag is er de hele dag door plezier en amusement in en rond de alu hal van Barrio Tilo.

Eetfestijn

Zondag 25 september gaan de deuren open vanaf 11u00 voor een heus eetfestijn met een varkentje aan het spit verzorgd door Traiteur Vermeulen uit Damme. Er wordt daarbij een uitgebreid groentenbuffet aangeboden met frietjes en sausjes. De tafels zijn feestelijk aangekleed met tafellakens en decoratie, uitgerust met comfortabele stoelen. De prijs voor het menu per volwassene bedraagt 20 euro. Inschrijven kan via het contactformulier op deze website. Wie enkel komt voor een aperitief op het terras is ook welkom.

Kermisplezier en kinderanimatie

Om 14u00 gaan alle kermisattracties open met amusement en plezier voor iedereen. Er is een bezoek van een ballonnenclown en schminkteam vanaf 15u30 voor de kinderen. Doorlopend staat er ook een springkasteel vlakbij de alu hal waarop de kids zich kunnen uitleven.

Optreden Peter & The Gems

Om 15u00 speelt deze Brugse coverband Engelse en Nederlandse pop rock klassiekers. Deze band bestaat reeds 10 jaar en brengt ambiance hits zoals 'Hotel California' van The Eagels, 'Seven Horses' van The Peblles, 'Forest' van The Cure, 'Meisjes' van Raymond en 'Ik wil je' van de Kreuners.

DJ Jase

Vanaf 17u00 mixt niemand minder dan DJ Jase de beste nummers aan elkaar. Hij is bekend van tal van evenementen, danscafés en nachtclubs in de regio (Bras Café, Ambiorix, Café De Vrede, Club 54). Kermis is een feest en dat is zeker het geval met DJ Jase!

Optreden Lajos & The Gang

Om 19u00 zorgt de 5-koppige band Lajos & The Gang voor een knallende afsluiter van Barrio Tilo. De groep is ontstaan door een vrienden die elkaar ontdekten bij de KSA van Oostkamp. In 2016 werd de band opgericht. De naam Lajos verwijst naar de drummer die vaak vergeten wordt maar een heel belangrijke rol speelt tijdens het optreden. De band heeft een heel gevarieerde playlist. Ze geven een eigen unieke toets aan de covernummers die ze brengen.