Barrio Tilo

Programma

21.09

Zaterdag 21 september gaan de deuren open om 16u.

Om 19u maakt de rockband Goe Poeier met 4 jonge en talentvolle jonge snaken hun opwachting. Ze brengen covernummers maar pakken ook uit met knappe eigen nummers! De band was recent nog te zien op Statierock in Sijsele en het straatmuziekfestival in Damme.

Om 20u30 brengt Perfect Match ambiance in de tent. Getooid in herkenbare rood-zwart geruite hemden brengen ze dansbare nummers van vroeger en nu. Na het optreden kan je blijven nafeesten tot 23u.

22.09

Zondag 22 september gaat de sfeertent al open om 13u.

Om 15u staat de kermisband bij uitstek op de affiche: The Limelights. Vier bandleden gekleed in een felgroen kostuum brengen 2u tal van meezingers en kermisnummers aangevuld met een portie humor.

Daarna geven de bekende DJ’s Gum en Jase uit Sijsele het beste van zichzelf om een onvergetelijk feest te maken van de kermis. Beide DJ’s zijn bekend van tal van danscafés, publieke evenementen en privéfeesten. Afgelopen jaar speelde DJ Gum nog de pannen van het dak voor de afterparty bij Winterfeesten Sijsele.

Goe Poeier

Perfect Match

The Limelights

DJ Gum & DJ Jase

Andere activiteiten

Tijdens de kermisfeesten in Sijsele is er naast Barrio Tilo nog heel wat meer te doen. Een kermis zou natuurlijk geen kermis zijn zonder kermiskramen! Dit jaar is er een ruim aanbod met een lunapark, draaimolen, eendjeskraam, schietkraam, autoscooter en eetkraam. De kermisattracties staan op het Lindeplein rond de tent van Barrio Tilo en zijn open op zaterdagavond 20 september, zondagnamiddag 21 september en maandagavond 22 september.

Er is kermisradio met Radio Omroep Sijsele die vanaf 13 september 10 dagen boeiende radio laat weerklinken op 92.1 FM en via livestream. Er zijn interessante gasten, live radioshows op verplaatsing, leuke prijsvragen en dat alles aangevuld met een stevige portie muziek. Vlakbij de radiostudio gelegen in de gemeentelijke turnzaal is er ook een radiocafé. Meer info en de volledige programmatie vind je op www.radiosijsele.be.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Volley Team Damme een aantrekkelijke handelsbeurs in de gemeentelijke turnzaal op 21 en 22 september, met een openingsreceptie op 20 september. Lokale handelaars laten je kennismaken met hun aanbod en interessante aanbiedingen. Je ontdekt er ongetwijfeld interessante nieuwe handelszaken. In de nabijgelegen cafetaria is er doorlopend muziek en drankgelegenheid. Alle info over de handelsbeurs vind je op www.handelsbeurssijsele.be.

Zaterdagnamiddag 20 september is het wielernamiddag met het Dams wielercriterium voor categorie A en B en recreantenrit WOAD voor categorie B en B+. De start en aankomst is gelegen aan het kruispunt van de Kerkakker en de Nieuwe Weg in Sijsele.