Barrio Tilo is de gezellig aangeklede pop-up sfeerbar met tal van festiviteiten tijdens de kermisfeesten in Sijsele-Damme. Dit jaar gaat het evenement door op vrijdag 22 september, zaterdag 23 september en zondag 24 september.Er zal dit jaar opnieuw heel wat te beleven zijn voor een divers publiek:

  • bands brengen live muziek
  • verschillende DJ's zorgen voor amusement
  • een verzorgde modeshow onthult de nieuwste mode- en haartrends
  • er is een gezellig en verzorgd eetfestijn
  • voor de kids is kinderanimatie voorzien
  • prachtige kermisattracties zorgen voor een portie vermaak
  • mogelijkheid voor koopjes op een nieuwe rommelmarkt

Alle festiviteiten vinden plaats in en rond een ruime alu hal op het Lindeplein in Sijsele die dit jaar groter wordt. Daarbij wordt een sfeervolle aankleding voorzien.

"Barrio Tilo goes crazy!"

Dit jaar is Barrio Tilo toe aan de vijfde editie. Dat houten jubileum wordt gevierd met voor elke dag een opvallende vernieuwing in het programma in vergelijking met de vorige edities!

Ontdek meer


INSCHRIJVEN ROMMELMARKT

Op zondag 24 september 2023 is er van 's morgens vroeg voor het eerst een rommelmarkt bij het evenement Barrio Tilo.

Info en inschrijven

Tickets Party Night

Reserveer jouw plaats voor de Party Night met o.a. Dorothee Vegas & Like Maarten op zaterdag 23 september 2023. Geniet nu nog van de korting in voorverkoop: 4 + 1 gratis!

LOCATIE

Barrio Tilo gaat door in een ruime en gezellig aangeklede alu hal op het Lindeplein in Sijsele. Het Lindeplein is gelegen langs de Kloosterstraat. Er is geen parkeergelegenheid op het plein. Parkeren in mogelijk op het kerkplein langs de Dorpsstraat in Sijsele, de randparking langs de Dorpsstraat of in de omliggende straten.


Bestel tickets