Barrio Tilo

Over Barrio Tilo

Concept

Barrio Tilo is de gezellig aangeklede pop-up sfeerbar op zaterdag 21 september en zondag 22 september tijdens de kermisfeesten Sijsele. Naast een uitgebreid assortiment aan dranken zijn er diverse gratis optredens en DJ sets. De sfeerbar staat opgesteld op het Lindeplein in Sijsele (marktplein) tussen de kermisattracties.

Het evenement Barrio Tilo is een nieuw concept van Winterfeesten Sijsele in samenwerking met de foorkramers die komen naar de kermis in Sijsele. De organisatie Winterfeesten Sijsele is bekend van het meerdaags winterfestival in december dat vorig jaar voor het eerst georganiseerd werd en dit jaar een tweede editie krijgt.

Betekenis

Barrio Tilo brengt de zuiderse sfeer naar de kermis in Sijsele. De pop-up bar wordt ingericht in luxe pagodetenten, met een uiterst gezellige aankleding en sfeerverlichting. Bij mooi weer zal een sfeervol buitenterras voorzien worden. Bij Barrio Tilo zal je kunnen genieten van de kermisfeesten in een uniek en origineel decor!

Een pagodetent is ongetwijfeld een sfeermaker voor elk feest of evenement. Hiervoor deed Winterfeesten Sijsele beroep op de gespecialiseerde leverancier Tent-Rent die ook de inrichting verzorgt.

Ook de naam zelf weerspiegelt de zuiderse sfeer. Barrio Tilo is het Spaans voor ‘Wijk van de Linde’ wat verwijst naar de locatie op het Lindeplein dat omzoomd is door lindebomen.