Barrio Tilo

Eetfestijn 2022

Op zondag 25 september is er een eetfestijn met een varkentje aan het spit in de luxe alu hal van Barrio Tilo op het Lindeplein in Sijsele. Zet de kermiszondag zorgeloos in en laat je verwennen. Het is ook een ideale gelegenheid om met je familie, buren of vereniging samen gezellig te tafelen en te genieten van de kermissfeer.

Praktische info

De deuren gaan open vanaf 11u00. Tijdens het aperitief kan je het langzame grillproces van het speenvarken mee beleven. Het doet je ongetwijfeld watertanden. Een varken aan het spit is een leuke ervaring en eyecatcher.

Vanaf 12u00 kan je aanschuiven om te genieten van de zeer specifieke en malse smaak van het speenvarken. Daarbij wordt een uitgebreid groentebuffet aangeboden met frietjes en sausjes. Alles wordt verzorgd door Traiteur Vermeulen uit Damme. De tafels worden feestelijk aangekleed en zijn uitgerust met comfortabele stoelen.

Na het eetfestijn blijft het leuk vertoeven in de alu hal van Barrio Tilo. Er zijn optredens, plezier met de kermisattracties, ballonclown en schminkster voor de kids, een springkasteel en een openlucht braderie.

Inschrijven

De prijs het eetfestijn bedraagt 20 euro per volwassene en 5 euro voor een kindermenu. De kindermenu bevat frietjes, appelmoes en een frikandel. Inschrijven kan via e-mail, het contactformulier op deze website of telefonisch:

Je ontvangt hierna verdere instructies. Inschrijven kan tot en met 18 september 2022.